Politica de confidențialitate

Introducere

Politica de confidențialitate are rolul de a explica ce date sunt prelucrate pe site-ul nostru, de ce le prelucrăm și ce facem cu ele. Datele pe care le folosim si prelucrăm sunt doar datele ce ne ajută să îți oferim serivciul pentru care ai venit pe site. În esență, pentru a putea livra o comandă pe care am primi-o, noi mai întâi trebuie să cunoaștem anumite aspecte despre client, cum ar fi: Numele, adresa de livrare, uneori CNP-ul sau CUI-ul firmei în administrare; toate acestea în funcție de serviciu dorește clientul să oferim.
CENTRUL DE MĂTCI SCHELL-GUI nu va vinde liste de email, sau alte date presonale către campanii de reclame sau orice alta persoana fizică sau juridică care ar folosi date într-un scop similar.
Suntem conștienți că datele tale sunt foarte prețioase, de aceea nu le vom folosi în alte scopuri afară de cele menționate mai sus.

Aceasta Politica de confidentialitate nu acopera aplicatiile si site-urile altor terti la care poti ajunge prin accesarea link-urilor de pe site-ul nostru. Acest lucru excede controlului nostru. Te incurajam sa examinezi Politica de confidentialitate de pe orice site si/sau aplicatie inainte de a furniza date personale.

Cine suntem noi?

centruldematci.ro aparține firmei S.C. CENTRUL DE MĂTCI SCHELL-GUI S.R.L, persoană juridică cu sediul în comuna Ciucurova, județul Tulcea, strada Principală, nr.238, înregistrată la Registrul Comerțului sub numarul J36/442/2009, având CUI RO26299691. Potrivit legislației, compania noastră este operator de date cu caracter personal. Pentru ca datele tale să fie prelucrate în siguranță, am depus efort generos în implementarea unor măsuri rezonabile pentru a proteja informațiile tale personale.

Cine ești tu?

Potrivit legislației, tu, persoana fizică beneficiară a produselor noastre sau persoana aflatî într-o relație de orice fel cu noi, esti o „persoană vizată”, adică o persoană fizică identificată sau identificabilă. Pentru a fi complet transparenți în privința prelucrării de date și pentru a-ți permite să îți exerciți cu ușurință, în orice moment, drepturile, am implementat măsuri pentru a facilita comunicarea dintre noi, operatorul de date și tu, persoana vizată.

Legalitate, echitate și transparență

Prelucrăm datele tale legal și corect. Suntem întotdeauna transparenți în privința informațiilor pe care le utilizăm, iar tu să fii informat corespunzător.

Controlul îți aparține

În limitele legii, îți oferim posibilitatea de a examina, modifica, șterge datele personale pe care le-ai împărtășit cu noi și de a-ți exercita celelalte drepturi.

Integritatea datelor și limitarea scopului

Utilizăm datele numai în scopurile descrise la momentul colectării sau în noi scopuri compatibile cu cele inițiale. În toate cazurile, scopurile noastre sunt compatibile cu legislația. Luăm măsuri rezonabile pentru a ne asigura că datele personale sunt corecte, complete și actualizate.

Securitate

Am implementat măsuri rezonabile de securitate și criptare, astfel încat să îți protejam cat mai bine informațiile. Cu toate acestea, reține faptul că niciun site web, nicio aplicație și nicio conexiune la internet nu este complet sigură.

SCHIMBăRI

Putem schimba această Politică de confidențialitate în orice moment. Toate actualizările și modificările prezentei Politici sunt valabile imediat după notificare, pe care o vom realiza prin afișare pe site și/sau notificare pe e-mail.

îNTREBăRI șI SOLICITăRI

Dacă ai întrebări sau nelămuriri cu privire la prelucrarea datelor tale sau dorești să îți exerciți drepturile legale în legătura cu datele pe care le deținem sau dacă ai îngrijorări cu privire la modul în care tratăm orice problemă de confidențialitate, ne poți scrie la adresa de e-mail: info.schell_gui@yahoo.com.

CE FEL DE INFORMAțII COLECTăM DESPRE TINE?

Când interacționezi în orice fel cu noi este posibil să ne dai sau să primim din alte surse informații incluzând:
•    Numele și prenumele
•    Adresa de e-mail
•    Profilul de socializare
•    Interesele și preferintele
•    Adresa
•    Informații despre produsele și serviciile achizitionate
•    Informații bancare

Este posibil să colectăm date prin module cookie sau alte tehnologii similare, incluzând:
•    Adresa IP
•    Navigatorul de internet
•    Anunțurile pe care ai dat click
•    Locația
•    Paginile web pe care le accesezi pe site-ul nostru

Consimțământ și dezabonare

Prin folosirea site-ului ți-ai oferit consimțământul pentru a folosi datale tale (altfel nu pot fi îndeplinite comenzile, ex. livrarea la domiciliu), totuși dacă îți dorești ca datele tale să nu rămână în baza noastră de date pentru următoarele noastre interacțiuni, poți oricând să ne transmiți lucrul acesta printr-un email la adresa info.schell_gui@yahoo.com.

CUM PARTAJAM INFORMAțIILE TALE CU CEILALTI?

Putem dezvălui datele tale, respectând legea aplicabilă, furnizorilor de servicii, partenerilor de afaceri sau altor terți. Depunem în permanență eforturi rezonabile pentru a ne asigura că acești terți au implementate măsuri adecvate de protecție și securitate. Cu acesti terți avem clauze contractuale astfel încat datele tale să fie protejate. Te vom informa cu privire la identitatea acestor companii înainte de transmitere sau într-un termen rezonabil și ne vom asigura că orice transfer este legitim, având la bază consimțământul tău sau alt temei juridic.

De exemplu, am putea furniza datele tale către alte companii, precum furnizorii de servicii IT sau telecomunicații, contabilitate, servicii juridice și alți terți cu care avem o relație contractuală. Acești terți sunt selectați cu o grijă deosebită astfel încât datele tale să fie prelucrate doar în scopurile pe care noi le indicăm.

De asemenea, am putea partaja datele tale către parteneri de afaceri ca urmare a unui efort comun de a oferi un produs sau un serviciu.
Deși puțin probabil, am putea vinde în viitor afacerea sau o parte a afacerii, situație care va include transferul datelor tale.

Putem transmite datele și altor părți având consimțământul sau potrivit instrucțiunilor tale.

Vom putea, de asemenea, furniza informațiile tale cu caracter personal și către parchet, politie, instanțele judecătorești și alte organe abilitate ale statului, în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate.

 CARE SUNT DREPTURILE TALE?

•   Dreptul de retragere a consimțământului
•   Dreptul de a fi informat cu privire la prelucrarea datelor tale
•   Dreptul de acces asupra datelor
•   Dreptul de a rectifica datele inexacte sau incomplete
•   Dreptul de ștergere („dreptul de a fi uitat”)
•   Dreptul la restricționarea prelucrării
•   Dreptul de a solicita transmiterea datelor pe care le avem despre tine către alt operator
•   Dreptul de a te opune prelucrării datelor
•   Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri
•   Dreptul de a te adresa justiției
•   Dreptul de a depune o plângere în fața unei Autoritati de Supraveghere

ULTIMA ACTUALIZARE: 19.01.2021