Termeni și condiții

Informații generale

Site-ul nostru este: https://centruldematci.ro. Și este deținut în totalitate de S.C. CENTRUL DE MĂTCI SCHELL-GUI S.R.L., persoană juridică ce are sediul în Ciucurova, județul Tulcea, strada Principală, nr.238, înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul J36/442/2009, având CUI RO26299691.

Segmentul de „Termeni și condiții” are rolul de a vă informa și a vă ajuta în utilizarea site-ului într-un mod cât mai util. Prin folosirea acestui site, acceptați în mod tacit termenii și condițiile enunțate în această pagină.

Drepturi de autor

Întregul conținut al site-ului www.centruldematci.ro este proprietatea CENTRUL DE MATCI SCHELL-GUI S.R.L.

CENTRUL DE MATCI SCHELL-GUI S.R.L. oferă utilizatorului acces limitat pe site-ul centruldematci.ro, acesta constând în utlizarea în interes personal( efectuarea comenzilor online, pentru informare sau postarea în unele cazuri) și NU îi oferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde, sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comericale sau contrare intereselor companiei CENTRUL DE MATCI SCHELL-GUI S.R.L. fără acordul prealabil scris al acesteia.

Baza de date, programele, cât și elementele foto/video, sunt proprietatea CENTRUL DE MATCI SCHELL-GUI S.R.L., sau, după caz, a furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului și este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificările și completările ulterioare. Excepție fac elementele open-source disponibile pe wpastra.com, care nu ne aparțin. 

Sesizări

 În cazul în care observați că am adus atingere în vreun fel asupra drepturilor de autor, produsele recepționate sunt contrafăcute sau încalcă drepturi la marcă, vă rugăm să ne comunicați acest lucru pe adresa de email: info.schell_gui@yahoo.com . CENTRUL DE MATCI SCHELL-GUI S.R.L. va răspunde sesizării în maxim 2 zile lucrătoare.
 

Securitatea datelor personale

Conform Legii nr. 667/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, și ale Legii nr.506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, infromațiile furnizate de dumneavoastră vor fi folosite numai pentru a vă putea onora comenzile, ori pentru a trimite promoții sau buletine informative periodice(cu acordul dumneavoastră).

Conform Legii nr. 677/2001, aveți dreptul de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. De asemenea, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale și să solicitați ștergerea datelor din baza noastră de date. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa către CENTRUL DE MATCI SCHELL-GUI S.R.L. cu o cerere. CENTRUL DE MATCI SCHELL-GUI S.R.L. se obligă să nu facă publice sau să nu vândă bazele de date conținând informații referitoare la datele personale ale clienților săi.

Cookie-uri

Pentru o experiență cât mai plăcuta a consumatorului (dumneavoastră), site-ul nostru va folosi cookie-uri de bază, ce au în vedere lucruri precum:
Locația din care s-a accesat sau s-a plasat comanda

  • Adresa IP
  • Alte pagini web pe care le-ați accesat prin site-ul nostru
  • Date de contact (nume, prenume, nr. telefon, etc.), doar dacă este efectuată o comandă.

 

Plata și livrarea produselor

Acest magazin online este destinat exclusiv livrării de produse către clienți persoane juridice, persoane fizice, persoane fizice autorizate, întreprinderi individuale sau întreprinderi familiale, numai la adrese de pe teritoriul României. În momentul livrării, o persoană cu vârsta de minim 18 ani, reprezentând persoana fizică sau juridică, va semna pentru toate produsele expediate.

Orice comandă va fi livrată în limita stocului disponibil, cu condiția ca aceasta să fi fost confirmată de către CENTRUL DE MATCI SCHELL-GUI S.R.L. . Stabilirea curierului cu care se expediază fiecare comandă se face de către CENTRUL DE MATCI SCHELL-GUI S.R.L. . În ziua de sâmbătă și duminică nu se pregătesc comenzi. În ziua de duminică nu se fac livrări. În anumite cazuri, în funcție de disponibilitatea produselor, timpul de livrare se poate prelungi cu acordul clientului.

Plata produselor comandate prin CENTRUL DE MATCI SCHELL-GUI S.R.L. se poate face fie în numerar la livrare, fie prin ordin de plată/transfer bancar în avans.

Conciliere

În cazul în care aveți o nemulțumire în legătura cu produsele sau serviciile oferite de CENTRUL DE MATCI SCHELL-GUI S.R.L., vă rugăm să ne adresați un e-mail la adresa: info.schell_gui@yahoo.com. În cazul apariției unui conflict între orice persoană fizică sau juridică și CENTRUL DE MATCI SCHELL-GUI S.R.L. se va încerca o rezolvare pe cale amiabilă, prin înțelegere între cele două părți. În cazul în care nu se soluționează problemele pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată române, conform legislației în vigoare.
 
 

Alți termeni

Acești termeni și condiții reprezintă întregul acord dintre dumneavoastră și CENTRUL DE MATCI SCHELL-GUI S.R.L. pentru utilizarea acestui site.

CENTRUL DE MATCI SCHELL-GUI S.R.L. verifică periodic exactitatea informațiilor de pe site, dar nu oferă nicio garanție, expresă sau implicită, statuară sau de altă natură, privind conținutul și disponibilitatea site-ului.

În cazul unei erori umane prin care prețul unui produs a fost introdus greșit în magazinul nostru online, nu suntem obligați să furnizăm respectivul produs la prețul greșit și vă vom comunica acest lucru înainte de a livra comanda. În această situație, vă vom transmite noul preț al produsului, iar dumneavoastră veți decide dacă doriți sau nu să achizitionați produsul la prețul corect.

Fotografiile produselor afisate pe site au caracter informativ si acestea pot conține accesorii neincluse în pachete, iar prețul sau unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot exista erori de operare.